beats by dre cheap

O njima će se tek čutiIrfan Pintul

(tekst koji slijedi, objavljen je na portalu svijet-rukometa.com 21. januara 2018.)

U 14 rukometna reprezentacija BiH

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine selekcija U14, okupila se danas u Čitluku na četvrtom po redu kontrolnom okupljanju. Domaćin današnjeg okupljanja je RK Međugorje i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Dragan Čavar.
Ovo je četvrto u nizu kontrolno okupljanje najmlađe rukometne selekcije Bosne i Hercegovine a ovaj put za regiju Hercegovina i južni dio Republike Srpske.
Okupljanje je vodio kordinator omladinskih selekcija Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine prof. Haris Galijašević, i treneri Jasmin Mrkonja, Ermin Bajrić i Petar Šuvar.
Ovo četvrto ujedno je i posljednje kontrolno okupljanje a naredni korak će biti turnir regija u martu mjesecu, gdje će nastupiti selekcije regija koje su bile obuhvaćene u ovom ciklusu mini priprema. Turnir će biti održan u Ljubuškom.
“Na ovim okupljanjima testirali smo preko 160 dječaka iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, te smo vidjeli sa kakvim igračkim kadrom raspolažemo. Zahvaljujem se svim ljudima koji su pomogli ova regionalna okupljanja:” – izjavio je za Svijet Rukometa direktor rukometnih reprezentacija BiH Gordan Muzurović.
Već naredne sedmice nastavljaju se aktivnosti rada sa omladinskim selekcija Bosne i Hercegovine. Trebinje će periodu od 25. do 28.01. biti domaćin okupljanja  U16 Reprezentacije Bosne i Hercegovine.
I ovo današnje kao i sva dosadašnja okupljanja pratio je portal Svijet Rukometa koji je i službeni tehnički partner Rukometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine.

http://www.svijet-rukometa.com/


spagosmail
http://spagosmail.blogger.ba
22/01/2018 11:44