Tatin ponos

   

Tatin ponos


Cetiri prijatelja se nakon dugo vremena ponovo sretnu na nekom prijemu. Nakon nekoliko pica, jedan ode do WC-a, dok ostala trojica krenu pricu o svojim sinovima.

"Moj sin je moj ponos i dika", rece prvi, "Poceo je raditi za uspjesnu kompaniju kao niski cinovnik. Studirao je ekonomiju i menadzment, lagano se peo uz ljestvicu, da bi na kraju postao predsjednik kompanije.Toliko se obogatio da je prije par tjedana kupio najboljem prijatelju novi mercedes za rodjendan."

"To je sjajno!", odgovori drugi,"I moj sin je moj najveci ponos. On se zaposlio u avio-kompaniji, pa je, usput, polozio i za pilota. Kasnije je postao partner u kompaniji, a sada je i vecinski vlasnik. Prije dva tjedna je svom najboljem prijatelju kupio avion za rodjendan!"

"Pa to je fenomenalno!" kaze treci, "I ja sam u zivotu najponosniji na svog sina. Moj je zavrsio fakultet, i osnovao svoju gradjevinsku tvrtku.. Prije dva tjedna je i on dao lijep poklon svom najboljem prijatelju – kucu od 300 kvadrata!"

Dok su medjusobno cestitali na uspjesima svoje djece, vraca se cetvrti iz WC-a i zapita zbog cega ovi cestitaju jedan drugom.

Ovi mu objasnise i pitase ga sta njegov sin radi. "Moj sin je gej i zaradjuje kao striper u nocnom klubu", odgovori ovaj.
"Kakva steta… Kakva sramota… Kakvo razocarenje…", rekose ostali.

"Nisam ja razocaran ni osramocen.", odgovori ovaj, "Moj je i volim ga kakav god da je. A i ne ide mu lose. Prije dva tjedna mu je bio rodjendan, i dobio je novi mercedes, avion i ogromnu kucu od trojice svojih momaka."

Komentariši