“MOSTARSKA RAJA” PREUZIMA ROĐENE

Prozivka fudbalera mostarskog Veleža zakazana je za sutra u 17 sati, a u 11 sati trebala bi se donijeti odluka o tome ko će s klupe predvoditi Rođene u narednoj sezoni.

"Upravo smo završili sastanak na kojem smo razgovarali o mnogim stvarima, a ponajviše o novom šefu stručnog štaba. Sutra u 11 sati još jednom ćemo se sastati i odlučiti ko će biti novi trener Veleža", rekao je za SportSport.ba direktor Rođenih Senid Tanović i dodao:

"U ovom trenutku vam mogu reći da će Velež od naredne sezone voditi "mostarska raja", odnosno bivši istaknuti igrači našeg kluba. U kombinacijama za novog šefa stručnog štaba su Asmir Džafić, Adis Obad, Veselin Đurasović i Avdo Kalajdžić. Sutra ćemo još jednom sjesti i dogovoriti se ko će šta raditi. Trening je u 17 sati, a ambicije nam u narednom prvenstvu nisu visoke, odnosno opstanak i profiliranje naših mladih igrača jedini su nam ciljevi. Ne možemo više ovako, jednostavno smo morale presjeći i odlučiti se za domaći kadar. Treneri sa strane su preskupi, kao i igrači, tako da je došlo vrijeme da se mostarskim ‘klincima’, uz par pojačanja, da prilika."

Komentariši