Iz tabora šampiona – Felix Sturm gost zatvora u Siegburgu

http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/10273/iz-tabora-sampiona-felix-sturm-gost-zatvora-u-siegburgu

Felix Sturm – Adnan Ćatić biće danas gost u vaspitno – popravnoj ustanovi u Siegburgu (Njemačka), gdje će održati trening sa zatvorenicima iz tzv. bokserske grupe „Rukavice“.

U februaru ove godine, svjetski šampion u srednjoj kategoriji, već je boravio u ovoj ustanovi i bio gost ove bokserske grupe. Tom prilikom, održao je jedan trening s njima i pokazao im nekoliko interesantnih vježbi, koje se svakodnevno obavljaju u njegovom Gymu u Kelnu. Svi učesnici su uživali u svemu onome što im je Felix pokazao, a svjetski šampion im je tada obećao da će im doći ponovo. Danas je taj dan.

Felix se, takođe, raduje tom susretu.

„Biće sigurno simpatično ponovo boraviti među tim momcima“, kaže šampion.

U međuvremenu, Felix je sa svojim timom već u planovima za njegov sljedeći meč. Zbog toga je dosta na putu, jer se mnoge stvari moraju dogovoriti i ugovoriti.

„Što se tiče sljedećeg protivnika, postoji nekoliko opcija. Nadam se da će ime protivnika biti vrlo brzo poznato. Takođe, tražimo i mjesto, gdje će meč biti održan, a u toku su i pripreme za jedan bogat prateći program. Sve ovo biće poznato vrlo brzo“, kaže Felix.

Smail Špago

Komentariši