Seks je najbolji u šezdesetim godinama

http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/11939/lynda-bellingham-seks-je-najbolji-u-sezdesetim-godinama

Iako mnogi govore da život počinje u četrdesetoj, britanska glumica Lynda Bellingham tvrdi da najbolji seksualni život ima sada, u šezdesetim godinama.

Više puta nagrađivana glumica rekla je da je šezdesetim rođendanom počelo ljepše poglavlje njenog života, i da je tek tada počela da se osjeći seksi. Iako u njenim godinama mnoge žene počinju usporavati životni tempo, Lynda tek otkriva neke nove strasti.

„Godine su više stanje uma. Kao i mnoge žene mojih godina, i ja imam bolji seks nego ikada. To što sam u šezdesetim, nikako ne znači da je taj dio mog života završen. Ljudi možda ne shvataju da oni stariji i dalje uživaju u seksu“, Lynda.

Lynda se za svog trećeg muža Michaela Pattemorea udala 2008.godine, i kaže da je on njena srodna duša, iako je prije toga mislila da više neće biti sretna, jer je preživjela dva bračna brodoloma.

„Sve mi želimo da budemo privlačne i kada sam srela Michaela i dopala mu se, to je bio divan osjećaj. Fascinirao me je kada sam ga upoznala i još sam uvijek fascinirana. Imala sam puno loših perioda u životu, ali sada sam sretna“, rekla je Lynda i uputila savjet svim ženama: „Samopouzdanje je najvažnije i zato se nikad ne smijete zapustiti“.
 

 
NovaSloboda.ba

Komentariši