Prezentacija projekta „Budi Rođeni“

http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/12219/novosti-iz-veleza-prezentacija-projekta-bdquobudi-rodenildquo

U prostorijama Kluba navijača Red Army, sinoć je održana prezentacija projekta „Budi Rođeni“, a ispred FK Velež, projekat su prezentovali Nedžad Vuk, član UO i Nedim Ajanić, voditelj Marketinga.

Projekat „Budi Rođeni“ podrazumijeva stvaranje članstva kluba, koji međusobno imaju svoja prava i obaveze. Članovi kluba mogu biti pravna i fizička lica, a članstvo traje jednu takmičarsku sezonu. Pored godišnjih članarina, simpatizeri kluba mogu postati pomažući član-donator kluba, raspoređen u sljedećim kategorijama: 15, 25, 50, 75, 100. Obaveza pomažućih članova-donatora je mjesečna uplata sredstava na račun kluba u zavisnosti od kategorije člana-donatora, a klub svakom članu obezbjeđuje člansku karticu „Član – donator kluba“, koja služi kao sezonska ulaznica za ulazak na centralnu tribinu za sve utakmice koje organizuje klub i druge pogodnosti prema Pravilniku o kategorizaciji, pravima i obavezama pomažućih članova-donatora kluba. Svi podaci o ovoj akciji mogu se pronaći na službenom sajtu Veleža.

Tokom ugodnog druženja, koje je trajalo dva i po sata, otvoreno je mnogo različitih tema, ali i konstruktivnih ideja. Sve one imaju za cilj stvaranje čvrstih odnosa između samog kluba i navijača, a prema opredjeljenjima sa Skupštine kluba, koja je održana 23. decembra.

Naredna promocija projekta „Budi Rođeni“ biće održana večeras u Konjicu. Nakon toga, u narednim danima će se održati slične promocije i u drugim gradovima BiH, u kojima Velež ima dosta svojih navijača i simpatizera.
 

 
NovaSloboda.ba

Komentariši