Proslava 45 godina Steleksa u Torontu 5. oktobra 2013.

Proslava 45 godina Steleksa u Torontu 5. oktobra 2013.

Mail od: Steleks Toronto
.

Kome je blizu i kome nije daleko!
Datum: 30.04.2013

Dragi Steleksovci,

Evo detaljnih informacija o nasem susretu u oktobru kada cemo proslaviti 45g. Steleksa.

·Proslava ce biti u subotu 5. oktobra sa pocetkom u 6 :00 PM.

·Mjesto je isto kao i proslava 50g. ETF-a tj. Columbus Center u Torontu (adresu I detaljna uputstva cemo poslati u jednoj od buducih poruka) http://www.columbuseventcentre.com

·Cijena proslave je ista kao i 2011: $75. U cijenu je uracunata vecera, 2 flase vina za svaki sto, obezbjedjenje, servis tokom vecere i sala.

·Bar se zatvara u 1 :00 AM a sala u 2 :00 AM.

·S obzirom da nismo sigurni kakav ce biti odziv odlucili smo da do 1. Jula skupljamo uplate iskljucivo Steleksovaca a nakon toga, zavisno od broja ljudi, ostavljamo mogucnost da otvorimo uplate i za vase prijatelje/porodicu. Steleks je uvijek bio otvoren za goste pa smo sigurni da to moze samo doprinjeti pravoj Steleksovskoj atmosferi.

·

Nacin placanja je cekom. Cekovi treba da su naslovljeni na: Milomir Gavrilovic. Adresa na koju treba da posaljete cekove je:

Milomir Gavrilovic

511 The West Mall , Apt. 1805

Toronto, ON

M9C 1G5

Svi koji posalju cek treba da posalju obavjestenje na milomir.gavrilovic@gmail.com a kada Milomir primi cek potvrdice e-mailom, koji ce ujedno biti vasa ulaznica za proslavu.

Molimo vas da uplate napravite što ranije. Iako se čini da ima dosta vremena nemojte zaboraviti da dolazi vrijeme godisnjih odmora i da vrijeme brzo prolazi … Broj mjesta je ipak ograničen. Zato pozurite.

Provjerite kod svih Steleksovaca sa kojima ste u vezi da li su dobili ovaj email i ako nisu prosljedite ga dalje I posaljite nam nijihove adrese da ih dodamo na listu.

Ako imate bilo kakvih pitanja javite se na nasu e-mail adresu: steleks.toronto@gmail.com


Ceca, Gavro, Igor, Ljubinka, Malik, Meca, Mito, Mladen, Semir, Viola, Željka i Zeljko

 

Vidimo se na proslavi!!!
Srda
čan pozdrav!

Komentariši