Meryem Uzerli na liječenju zbog burnout syndroma

Serija Sulejman

FOTO:  Meryem Uzerli na liječenju zbog burnout syndroma

Popularna glumica napustila snimanje serije i nalazi se na liječenju u Berlinu. Snimanje serije privremeno obustavljeno. U ulozi Hurem pojaviće se nova glumica.

Prije nekoliko dana, štampa je objavila senzacionalnu vijest da je glumica Meryem Uzerli napustila snimanje serije „Veličanstveno stoljeće“, a turska štampa je objavila da su producenti serije po hitnom postupku za ulogu sultanije Hurem već odabrali drugu glumicu, Gülçin Santırcıoğlu.

Ljubitelje serije je tada više zanimala informacija kako će izgledati nova Hurem i da li će nova glumica ulogu Hurem moći glumiti na isti način i sa istim uspjehom. Nikoga nije puno interesovalo pitanje šta se stvarno desilo sa Meryem Uzerli i šta su bili pravi razlozi njenog napuštanja snimanja. Njemačko-turski portali su ovih dana u javnost izašli sa informacijom, da se popularna glumica nalazi na liječenju na jednoj klinici u Berlina, gdje joj je dijagnosticiran burnout syndrom, nastao zbog prevelikog stresa u toku snimanja serije.

S druge strane, štampa tvrdi da je burnout sindrom izazvan njenim problemima u privatnom životu. Već duže vremena ova lijepa glumica je u vezi sa turskim biznismenom Canom Atesom. Ovaj par je prije nekoliko dana bio na kratkom odmoru u poznatom odmaralištu Bodrum u Turskoj. Nakon povratka u Istanbul, Can je njihovu vezu prekinuo i napustio stan u kome su stanovali zajedno. Meryem je nakon toga spakovala kofere i obrela se na klinici u Berlinu.

Snimanje serije je trenutno prekinuto. Producenti serije očigledno nisu željeli dugo čekati, da li će se Meryem brzo vratiti u Tursku, pa su za ulogu Hurem odabrali drugu glumicu.

U scenariju će biti napravljen jedan vještački rez. Radnja serije će se nastaviti sa vremenskim pomakom od 15 godina kasnije, od momenta kad su snimljene zadnje scene sa Meryem.

Mi svakako moramo prvo sačekati da odgledamo epizode treće sezone, koje još nismo vidjeli, a na emitovanje ovih najnovijih epizoda, koje se sad snimaju u Turskoj, moraćemo sačekati barem do proljeća iduće godine.

(izvor: vaybee.de)

Priredio: Smail Špago

NovaSloboda.ba

Komentariši