Finale i nakon finala

Finale i nakon finala

 

Fotografija gledalaca utakmice finala Lige šampiona u ogromnoj rezoliciji

 

Nakon odigrane utakmice finala Lige šampiona između Bayerna i Borisije facebook i twitter nastavljaju sa prikazivanjem detalja sa utakmice, putem fotografije.

 

Svi oni, koji su bili na utakmici finala Lige šampiona na Wembley stadionu u Londonu, mogu se sada vidjeti na ogromnoj fotografiji postavljenoj na jednom sajtu, pa čak se mogu i lično obilježiti na toj fotografiji, u dresu ekipe za koju su navijali u finalu.

Na internet je od strane jedne firme, koja ima već dosta iskustva sa takvim stvarima, postavljena fotografija od 360 stepeni, velike rezolucije, nastala od stotina fotografija snimljenih u nekoliko minuta tokom utakmice finala. Fotografije su precizno sastavljene, i kad se sada gledaju, pružaju jedan veliki ugođaj i užitak, kako za sve sudionike utakmice finala, tako i za sve one koji se oduševljavaju ovakvim tehničkim dostignućima.

Kompletan ugođaj se može pogledati na web stranici : http://en.iwasthere.uefa.com/ a fotografija se može povećati toliko mnogo, da je vidljivo lice svakog pojedinog gladaoca, koji je u vrijeme finalne utakmice bio na tribinama stadiona Wembley.

 

Ugodnu zabavu.

 

(izvor: focus)

Komentariši