To mogu samo istinski asovi

Džeko pozvao Brazilce da navijaju za Zmajeve
Edin Džeko je nedavno u izjavi za inostrane medije pozvao Brazilce da navijaju za Bosnu i Hercegovinu na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.
Zmajevi se nalaze u grupi zajedno sa najvećim rivalom Brazila, selekcijom Argentine, a Džekina izjava izazvala je pravu lavinu na socijalnim mrežama.
Jedna jedina rečenica reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeke bila je dovoljna da zapali temperamentne Brazilce.
Hiljade Brazilaca na Twitteru, koristeći hashtag #EssaCopaEdaBosnia već daju podršku Zmajevima.
Brazilci su navijali za Bosnu i Hercegovinu i u susretu protiv Obale Slonovače, u kojem je upravo Džeko bio strijelac dva gola.
Zmajevi svoju prvu utakmicu na Mundijalu igraju 16. juna u 00:00 sati, baš protiv Argentine, i baš na stadionu  Marakana, a to je inače prva utakmica koje se igra na ovom staionu u Rio de Janeiru. Pored naših navijača koji će do toga dana stići u Rio, zmajevi će sigurno uza sebe imati barem pola stadiona domaćih navijača.
Uopšte ne treba sumnjati kako će Brazilci i tokom Svjetskog prvenstva davati podršku Zmajevima, a vjerovatno se ni sam Edin Džeko nije nadao ovakvom odazivu brazilskih navijača.

Komentariši