Ludi izgled Miley Cyrus na „MTV video music awards”Smart-telefoni, svjetleće krune, zastave boje duge, uglavnom, bilo je svega, osim prave odjeće.
Prije dvije godine, američka pjevačica Miley Cyrus (22) pobrinula se za skandal kad je kod dodjele nagrada MTV zaplesala u lascivnom donjem vešu.
Ove godine, njoj je povjereno da vodi ovaj show, a ona se opet pobrinula da od svega toga napravi veliki „Miley Cyrus show”.
Tokom večeri presvukla se ni manje ni više nego 50 puta, napravila čak i vatromet na sceni, a sve to je većim dijelom graničilo sa lošim ukusom. Ali, za Miley to uopšte nije bilo važno, njen moto je bio: dopasti se pod svaku cijenu.
Sjajne šljokice, kao u najgora disco vremena, polugoli nastupi, pogledi na bradavice, igre jezikom, joint u jednoj ruci, i hrabri koraci, Miley je oborila sva pravila lijepog ponašanja i, naravno, dobila je ono što je željela, svi pogledi te večeri bili su usmjereni samo prema njoj.
O ukusima se da raspravljati, ali, pjevačica je ove večeri uspjela u jednom: U ono što je ona imala na sebi te večeri, bez sumnje, definitivno se mora barem dva puta pogledati.
U svakom slučaju, gaćice, ili BH, Miley je te večeri nosila samo najneophodnije…
(izvor:bild)
(Novasloboda.ba)

Komentariši