FK Velež novi trener i novi UO

Dragan Kanatlarovski novi šef stručnog štaba, Berin Alagić predsjednik kluba
Upravni odbor FK Velež je na današnjoj sjednici imenovao Dragog Kanatlarovskog za novog šefa stručnog štaba. Kanatlarovski već sutra stiže u Mostar kada će biti kompletiran cijeli stručni štab, a želje Uprave su da u stručnom štabu budu Adis Obad i Dženan Zaimović.
Upravni odbor, koji čine Berin Alagić, Meaz Begović, Đenan Salčin, Sinan Merzić, Ibro Marić i Adnan Šteta donio je niz odluka usmjerenih ka organizacionom jačanju Kluba i stvaranju pretpostavki za uspješan nastavak takmičarske sezone nakon neuspješnog starta.
Za predsjednika Upravnog odbora imenovan je Berin Alagić, a UO dopunjen je i predstavnikom navijača Veleža iz dijaspore koji su svih proteklih godina srcem bili uz voljeni Klub. Novi član Upravnog odbora je Denijal Behram, nosilac brojnih akcija pomoći i podrške Veležu.
Upravnom odboru FK Velež aktivno će u narednom periodu pomagati i predstavnici Prijatelja kluba: Sead Kajtaz (po pitanjima struke), Mirsad Ćatić (organizaciona i materijalna podrška) i Samir Nožić (odnosi s javnošću).
UO se zahvaljuje svim navijačima i simpatizerima FK Velež koji organiziraju skup podrške voljenom Klubu i poziva sve Rođene da budu uz svoj Velež na sutrašnjem treningu i na svim narednim utakmicama Premijer lige.
Upravni odbor donio je i odluku da ulaz na stadion za prvi naredni prvenstveni susret protiv Olimpica bude slobodan.
(sa stranice FK Velež Mostar)

Komentariši