Nederland – Bosnië en Herzegovina (Zitvolleybal)


Utakmica u sjedećoj odbojci Holandija _ Bosna I Hercegovina, nedelja 27.septembar 2015. u 16:00.
Zondag, 27. september 2015, Tilburg, Interland
Op zondag 27 september zal het Nederlands Heren Zitvolleybal Team een officiële oefeninterland spelen tegen het Nationale Zitvolleybalteam van Bosnië en Herzegovina, de regerend Paralympisch Kampioen. Dit belooft een spectaculaire wedstrijd te worden en wij hopen op een grote schare supporters van beide teams. Steun onze oranje mannen in hun EK voorbereiding.

De interland zal gespeeld worden van 16.00 – 18.30 uur en de entree is gratis. Deel dit evenement op je eigen profiel en laten we zorgen dat de sporthal vol zit.

Ben je zelf zitvolleyballer of wil je het wel eens proberen, meld je dan aan voor het Gelijkvloers.nu Zitvolleybal Toernooi dat voorafgaand aan deze interland in dezelfde sporthal georganiseerd wordt.

Meer informatie hierover op: https://www.facebook.com/events/472092516279687/

Voor verdere informatie kun je mailen naar zitvolleybal@volleytilburg.nl


Komentariši