Kako kroz sezonu prehada bez antibiotika? Odgovor: Saransak

Korištenje na kineski način
Ovo odlično povrće ima antibakterijska svojstva, liječi mnoge bolesti i koristi se za potpuni oporavak organizma. Kinezi česnu saransaka sisaju kao bombonu, a ova procedura se provodi ujutro i traje 30 minuta.
Učinak je zaista zapanjujuć. Hranjivi i zdravi sastojci pomoću pljuvačke ulaze u krv te čiste krvne žile i limfu.
Nakon procedure česna se treba ispljunuti i oprati zube. Ako i nakon pranja zuba osjećate okus saransaka, uzmite jedno zrno kafe ili peršunov list.
Zgog čega sve ovo?
– Čisti se krv
– Regulira apetit
– Čisti koža
– Liječi bronhitis
– Ojačava imunitet
– Liječi bubrege
Ova metoda liječenja odlična je i protiv kašlja i bubrežnih kamenaca.


(izvor:dnevno)

Komentariši