Nešto novo: Graviola za podizanje imuniteta

Taman kad čovjek pomisli da nema više šta novo da vidi ili čuje, sustigne ga demant. Za plodove pod nazivom graviola nisam nikad prije čuo. Tek jedan tekst u rubrici Health/Zdravlje ukazao mi je na postojanje drveta koje raste u prašumama Južne i Srednje Amerike, a na kojem rastu plodovi pod ovim imenom. Plodovi veličine jedne dobre lubenice, pa čak i veći broj komada na jednom stablu su svakako iznenađenje. Uz sve to opisana su i ljekovita svojstva ove bilke, a do nas stiže u prahu ili u obliku tableta, i moguće je poručiti putem interneta. Naravno, koga bude interesovala, ili kome bi mogla biti neka zadnje slamka spasa, snaći će se kako da do nje dođe. Osnovna prednost: poboljšanje imunog sistema organizma. Malo više detalja u tekstu kojeg sam pronašao na našem jeziku na stranici imuno-protect.eu. U prilogu navedeni tekst, a iz njega se može izvući ono osnovno.





Zreli plodovi graviole bogat su izvor vitamina C, B1 i B2 te fosfora. Također su izvrstan izvor vlakana, antioksidansa, kalcija i kalija.
Sve raširenija upotreba ove tropske biljke, svjedočenja tisuća ljudi o njenim blagotvornim učincima na zdravlje i jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka graviole usmjerila su interes dijela medicinske i znanstvene zajednice prema njenom djelovanju na ljudski organizam.
Stoljetne recepte tradicionalne medicine južnoameričkih indijanaca potvrdila je i moderna znanost – Graviola je biljka u čijem se tijelu kriju iznimne sposobnosti da obrambeni sustav organizma pretvori u snažnog zaštititnika vašeg zdravlja.
Graviola je jedna od rijetkih biljaka koja sve više privlači pažnju znanstvenika cijelog svijeta.
Njeno potvrđeno blagotvorno djelovanje na imunološki sustav vjerojatno je tek početak otkrivanja njenog punog potencijala koji može biti iskorišten za dobrobit ljudskog organizma.
Pakiranje 100 grama
Graviola Premium – najkvalitetnija graviola na tržištu koja štiti imunitet na potpuno prirodan način
Graviola Premium prah napravljen je od najkvalitetnijih listova biljke graviola koja raste u amazonskom pojasu Srednje i Južne Amerike. Svi dijelovi tropskog stabla, od plodova, listova, kore i korijena, bogati su bioaktivnim tvarima koje su bogat izvor antioksidansa te imaju iznimno osnažujući učinak na imunološki sustav organizma.
Za razliku od drugih sličnih proizvoda koji se nude na tržištu, certifikati kvalitete Graviole Premium, kao i preporuke uglednih liječnika, jamče maksimalnu djelotvornost i koncentraciju blagotvornih tvari. Višestoljetni recepti s graviolom tradicionalne medicine južnoameričkih Indijanaca koje su koristili u borbi protiv niza bolesti potvrđeni su i kliničkim istraživanjima.

Dodatak prehrani. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati izvan dohvata male djece. 

(spagos)

Komentariši