Kad bajka postane stvarnost



Bliznakinje se udale za blizance, a uz to dodale još jednog.
Još dok su bile djevojčice, jednojajčanim bliznakinjama Brittany i Briana Deane (32) bilo je jasno da se žele udati za blizance. Sada je taj njihov san postao stvarnost. One su prošlog mjeseca uplovile u bračne vode. A sretne mladoženje: Josh i Jeremy Saylers (34), takođe jednojajčani blizanci. Vjenčanice, frizure, šminka, odijela, pribor: sve je bilo identično na ovom najvažnijem danu u njihovom životu.
A ono što se uklopilo u svu ovu priču je, da se vjenčanje obavilo u mjestu Twinsburg, (riječ twins na engleskom znači blizanci), na tamnošnjoj proslavi “Twins Day Festival” (festival Dana blizanaca)
Svadba ne bi bila nešto posebno da četvorka nije na sve ovo dodala još nešto. Njih je vjenčao sveštenik, koji je, takođe, jednojajčani blizanac.
Udati se za blizance, za sestre je bilo neobično važno. Što je još interesantno, parovi su se upoznali prije godinu dana na ovom istom “Twins Day Festivalu”. Kratko nakon toga, braća Josh i Jeremy su kleknuli i zaprosili svoje mladenke. A zar se nešto drugo moglo i očekivati.
(express)




(NovaSloboda.ba)

Komentariši