Ne da se još: Sylvester Stallone sa 73, još jednom glumio Ramba

37 godina nakon prvog filma Rambo, u kino dolazi film pod nazivom „Rambo: Last Blood“, Rambo: Zadnja krv.
Nedavno je na instagramu objavio fotografiju sa kćerkom Sistinom. Ona se pripremala za neki party, sjedila je na stolici, a iza nje Silvester Stalone mahao četkom za kosu. Uz sliku je napisao komentar: „Moj tajni život, kao najgori frizer na svijetu“. U tom trenutku je ličio na šaljivog hollywoodaskog penzionera, koji ima dovoljno vremena za porodične zabave.
Ustvari, on voli da se pokaže sa kćerkom, ali uglavnom na crvenom tepihu, koji je bio razastrt zato jer je Stalone ponovo snimio jedan film, nastavak filma iz serije filova, slično kao što su bili filmovi „Creed“ ili „The Expendables“, u kojima su glumili Arnold Schwarzemegger, Dolph Lundgren, Harrison Ford.
Bilo je pitanje vremena kada će ponovo oživjeti jedan njegov originalni lik: John Rambo, jedan čovjek kao čitava armija, ratni veteran iz Vijetnama, i prijatelj samostalnog dijeljenja pravde. Filmovi o Rambu su brutalni, i jedva da se u ovo vrijeme smatraju savremenim.
Ali, Stalone ostaje vjeran svom principu: On svoga usamljenog osvetnika šalje u Mexico, u borbu protiv kartela, to radi to za Ameriku, naravno, uz mnogo krvi.
I na kraju pokazuje kako je Rambo ponovo bio u pravu.
(stern)
(NovaSloboda.ba)


Komentariši