Glasanje za nagradu “Nijaz Slipičević” 2021.

Nagrada Nijaz Slipičević 2021. – dobitnike biraju građani Mostara!

Glasajte komentarom s rednim brojem i/ili imenom favorita!

I ove godine, građani Mostara biraju kome će pripasti prestižna nagrada ”Nijaz Slipičević”, koju Fondacija Slipičević tradicionalno dodjeljuje mladim ljudima i kolektivima koji su ostvarili značajne rezultate u svojim poljima. Ove godine, glasanje će se odvijati u dvije runde. Tri kandidata/kinje ili kolektiva s najviše glasova će ući u finalnu rundu koja će odlučiti pobjednika.

Glasati možete ostavljanjem komentara ispod Facebook posta sa rednim brojem i/ili imenom jednog kandidata/kandidatkinje ili kolektiva kojeg podržavate. Napomena: broje se samo glasovi ostavljeni u komentaru ispod orginalnog posta na Facebook stranici Fondacije Slipičević.

Prva runda glasanja će trajati do srijede 01.09.2021. godine. Tri prvoplasirana će ući u finalnu rundu glasanja koja će trajati od 03. do 10.09.2021. godine. Finalisti će prenijeti osvojeni broj glasova u finalnu rundu.

Pobjednik/ca će biti kandidat/kinja s najvećim brojem glasova, dok će nagrade dobiti i drugo i treće mjesto.

Kandidati za nagradu ”Nijaz Slipičević” 2021.

1. FC MOSTAR SG „STAKLORAD“ – za osvojenu titulu državnog prvaka BiH u futsalu za sezonu 2020/21., četvrtu u posljednjih pet sezona, kontinuirano izvrsne sportske rezultate i pronošenje sportske slave Mostara u državi.

2. UNIVERZITETSKI KARATE KLUB “STUDENT” MOSTAR za iznimne rezultate postignute sa glavnim trenerom Emirom Begićem, treniranje niza domaćih i internacionalnih prvaka u karateu te kontinuiran rad s mladim ljudima na prenošenju plemenitih principa ove borilačke vještine.

3. JASMIN TRNOVAC – kondicioni trener FK Velež i plivačice Lane Pudar, za dovođenje mostarskih sportista u formu da pronose slavu Mostara na najvišem nivou – u evropskim takmičenjima i na Olimpijskim igrama.

4. MOSTARSKE MAŽORETKINJE – višestruke državne prvakinje, pobjednice internacionalnih mažoret takmičenja i poznate ambasadorice grada Mostara u Evropi i svijetu za kontinuiran rad s mladim ljudima i postignute rezultate u proteklih 26 godina djelovanja.

5. MOSTARSKI TEATAR MLADIH – teatarski kolektiv koji decenijama širi slavu Mostara po daskama što život znače u Evropi i svijetu, za kontinuiran rad s mladim ljudima i promociju kulture u Mostaru.

6. ELVIR ŠENDRO – mladi profesionalni bokser iz Mostara koji niže pobjede nokautom na svjetskoj sceni, ponos Bokserskog kluba Mostar i reprezentativac BiH sa rezultatima u olimpijskom boksu – za nastavak svijetle tradicije mostarskog boksa.

Ostavite komentar ispod sa rednim brojem i/ili imenom jednog kandidata/kandidatkinje ili kolektiva kojeg podržavate!

FC Mostar SG ‘Staklorad’, Univerzitetski Karate Klub “Student” Mostar, Univerzitetski Karate Klub “Student”, Mostar Jasmin Trnovac -Kondicioni trener, Mostarske Mažoretkinje, Mostarski Teatar Mladih, Elvir Šendro

link za glasanje: https://www.facebook.com/fondacijaslipicevic

(Fondacija Slipičević/facebook/29219829)

Komentariši